25 jaar!
Arnicon Groep
Onze missie: het leveren van een kwalitatief goede dienstverlening tegen een scherpe prijs, waarbij 'goed' staat voor inhoudelijk goed, klantgericht, klantvriendelijk en snel'.
 

arnicon groep - contact

Hoofdkantoor:
Molenbaan 7
2908 LL Capelle aan den IJssel

Arnicon:
Arnicon Projecten:
Arnicon 24/7:
Arnicon Services:
Recherchebureau BMR:

Meldkamer 24/7

E-mail:
010 - 258 23 00
010 - 258 23 30
010 - 258 23 40
010 - 258 23 50
010 - 258 23 70

06 - 45.143.755

info@arnicon.nl
Arnicon Groep

Arnicon neemt Acorius Amersfoort over, 1 + 1 = 3

Al geruime tijd werken Acorius Advies BV uit Amersfoort en de Arnicon Groep op het gebied van milieukundig bodemonderzoek en bodemsanering samen. De aanhoudende economische crisis heeft gevolgen voor de milieumarkt en mede daarom is ervoor gekozen deze samenwerking om te zetten in een overname van Acorius door Arnicon om daarmee een sterke combinatie te vormen met drie vestigingen: Capelle a/d IJssel, Amersfoort en Appingedam. Door het bundelen van de krachten beschikken we nu over meer kennis en ervaring om in te kunnen spelen op specifieke vragen vanuit bijvoorbeeld de vastgoedwereld.

Eind augustus 2011 heeft de Arnicon Groep het aandelenpakket van Acorius overgenomen. Door de overname is Acorius in staat om haar werkzaamheden uit te breiden en te verbreden en met name Amersfoort wordt gezien als een strategische locatie binnen de toekomstplannen van de Arnicon Groep. Door een nauwe samenwerking met EcoLoss Project BV beschikken wij bovendien over vestigingen in Pernis-Rotterdam, Amsterdam-Schiphol en Delfzijl alsmede de onlangs geopende vestigingen in Drachten en Oss.

Jurgen Pijpker, blijft verbonden aan Acorius en gaat zich in hoofdzaak bezig houden met advies en acquisitie. De komende periode zal gebruikt worden om de integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen en om bestaande opdrachtgevers en relaties nader te informeren. Wij zijn ervan overtuigd dat deze overname een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van onze dienstverlening en ook een uitbreiding van onze mogelijkheden vormt.

Voor meer informatie over Acorius verwijzen wij u graag naar de website: www.acorius.nl

Arnicon Groep